ryuzaki u-tube

Loading...

Search This Blog

Thursday, November 25, 2010

17/11

arini aku kne g trengganu,ade persembahan nasyid..aku g ngn group nsyd ILP aku..
nk ckp apy,aku pn xtau..yela,smlm 16/11 aku xdpt blk rya ngn fmly aku...aku bgn pg 2 ingt nk g smbhyg rya ngn ayh n abg aku,tp aku lpe yg aku ade kt ilp...dgr takbir raya..tbe2 air mta aku kluar..sbb slme niy aku xpnh ry kt perantauan..haha...aku xdpt nk cium tgn mak ayah aku...nnek aku plak skt,aku plak kt penang..rse sdey xley blk..tp pape pn,aku apy cket sbb ade kwn yg still sudi smbut ry ngn aku kt asrama...
THANKS JAMALUDIN...

Monday, October 4, 2010

Best Day In My Life....

1/10
mlm niy aku nk bertolak g Selangor...ade pertunjukan silat depan PM..
bangga gler aku...majlis niy dorg wt sempena nk bg Najib Pangkat
Imam Khalifah Agung Persatuan Silat Seni Gayong Malaysia...bsr gler pngkt die...mksd pngkt 2 PSSGM dlm malaysia niy sume under Najib...
die ketua kpd semua silat gayong...bukan kt dlm malaysia je...peserta2 dr syiria,united kingdom,indonesia,france...byk gler kwn aku dpt...tp happy2 aku pn aku xlpekn CICI...aku cite la pengalaman aku kt sne...aku pn xtau npe aku cite kt die..
bg aku die la phm aku cne...thnks beb...

Monday, September 6, 2010


niy la pic kwn aku...nme nickname die cici...niy la kwn yg aku rse le cite sgla mslh aku...xkre mslh fmly or personal...nsib aku ng si cici ni same je...kmi da break ngn psngn msing2...tp aku tgk die cm ley lupakn pkra yg lps...kn best klu aku ley wt cmne cici wt..haha...pape pn..bg aku..CICI IS MY BEST FRIEND...

Monday, August 23, 2010


ariniy aku rse sdey sgt2...aku still ingtkn NURLIYANA...aku susah nk lupakn die...npe aku jd cmniy skali...aku rse xley trima knyataan sume niy...npe hrus jd kt aku cmniy...smlm 22/8...aku dpt msg dr adk jenny...die ckp bf die da tau sal aku wt relation ngn die dlm FB...aku xprnh rs nk couple ngn adk jenny...ape ingt aku bodo ke aku nk couple ngn Perempuan yg aku sndr da anggap cm adk KANDUNG aku sndr...npe sume org susah nk phm aku...npe aku rse yg aku da xappy cm dlu...npe susah tuk aku trima yg Nurliyana yg aku prnh syg dlu,yg prbh aku share problem aku da xnk kt aku...agaknye klu aku da meninggal...mst die n twins(muna) puas ati kn...yela,xde la org cm aku nk kcau hdup dorg da...aku rse klu lakilaen yg da ptus mst da cri pmpn laen n sng2 je lupakn psl yg lps...tp npe bukan aku..
aku xnk cari laen...ape yg aku nk cume lupakn NULIYANA BT HJ ISMAIL...thats all...
tp npe susah tuk aku...npe sng tuk org laen...aku rs cm aku niy mmg ditakdirkn susah nk lupakn someone yg prnh aku syg...IM REALLY SAD....

Sunday, August 8, 2010


niy la adk k'sygn aku...NUR ZAINI..aku knl die lps je aku break ngn gf aku...
xnafikn mmg die adk yg comel..suara manja...die da ade bf...aku jg die btul2 cm aku jg ex aku...tp ble dpt tau die da break ngn bf die...aku rse mrh sgt2 kt bf die..mmg niat ati aku nk jd bf die...tp ble aku pk blk..aku sygkn mcm lbih dari seorg awek...klu aku cple ngn die nnt,ble kmi break,kmi xley nk rpt cm skng niy..so aku decide jd abg angkt die je...klu ley aku xnk ade org wt die mngis..sbb bg aku..adk jenny niy la tmpt aku cite mslh aku,kdg2 tmpt aku luahkn prasaan aku...tmpt aku bermanje skali la..haha..tp aku xpnh pk pape yg xelok pn psl adk aku yg sorg niy...kdg2 2 ape yg die nk wt,mne die nk g..die bg tau aku...aku rse d'sygi semula...ape yg die wt...aku always bg smngt kt die...aku da anggp die cm adk kndung aku...adk...abg syg adk sgt2 tau...

Wednesday, May 19, 2010

Futsal ! ! ! !


18/5
ariniy aku ade game futsal kt penang...mmg best gler dpt maen ngn kwn2 aku..dorg mmg happening la...frst2 team aku lwn ngn team lecture aku...huh payah...klh 4-1...tp pape pn aku xksh sbb aku enjoy maen ngn kwn2 n lecture aku...

Tuesday, May 11, 2010

Amek Bengkong...


8/5
mlm niy aku ade demo...tuk amek bengkong...
aku rse puas sbb dpt pesilat terbaik...even no 2 skali pn...alhamdulillah...aku dpt amek bengkong awan puteh ngn kkak aku skali...Nurul Alawiyah...